Bed and Breakfast Le-Verger is landelijk gelegen in een natuurlijke groene omgeving. In ons rustieke landhuis kunt u terecht in één van onze sfeervolle kamers, allen voorzien van eigen douche en toilet. Uw kamer wordt dagelijks schoongemaakt en voorzien van frisse handdoeken. Daarnaast bieden wij al onze gasten gratis ochtendjassen en basslippers.

 

Breakfast

Uw verse ontbijt wordt tussen 8:00u en 9:30u geserveerd in de eetzaal, of bij mooi weer op het terras. Indien u bijzondere wensen heeft dan kunt u dit met ons overleggen.

U bent uw gehele verblijf van harte welkom in de gezamenlijke woonkamer. Hier vindt u een kitchenette, een scherm met chromecast, waarmee U verbinding kunt maken met Uw tablet, smartphone of laptop, spelletjes, boeken en een sfeervolle haard. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van een gekoeld drankje of lekker hapje die u zelf aan de aangrenzende kitchenette heeft bereid. U kunt hier ook gratis koffie en thee gebruiken en er staat een koelkast waar u uw persoonlijke boodschappen in kunt bewaren.

 

 

Keuken

Vanuit de woonkamer loopt u direct onze mooie tuin in en kunt u verder lezen in de zon, of een frisse duik nemen in ons verwarmde zwembad. In onze fruitboomgaard hebben wij verschillende gezellige zitjes gemaakt waar u zich rustig kun terugtrekken met een boek of puzzle.

Aan het 10 meter lange verwarmde zwembad hebben wij een terras aangelegd met koelkast en er staan ligstoelen om lekker te relaxen. In overleg kunt u gratis gebruik maken van onze barbecue. In onze voortuin hebben wij parkeerplaatsen waar u uw auto in de schaduw kunt parkeren. Voor het parkeren van motoren en fietsen  stellen wij graag onze garage aan u ter beschikking.

Onze kamers

Appel kamer

Appel kamer

Noten kamer

Noten kamer

Kersen kamer

 

Perzik kamer

Perzik kamer

Vijgen kamer

Vijgen kamer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Privé badkamer