Uw gastheer en gastvrouw

Gerrie Buwalda en Ruud Koopman
Le Verger
43 Route du Theron
La Plaine
46220 Prayssac
France
Telefoon: 00 33 565 31 24 97
E-mail: info@le-verger.nl

Routebeschrijving

Vanaf Antwerpen richting Gent, vervolgens Lille-Parijs aanhouden. Bij Parijs de borden Bordeaux aanhouden, vervolgens richting Orleans. Vandaar de borden Vierzon-Limoges-Brive aanhouden. U bent nu op de A20, doorrijden tot afslag 57 Cahors centre-Villeneuffe sur Lot.

Hier afslaan en na de peage doorrijden tot de rotonde. Op de rotonde richting Brive aanhouden en na 4 kilometer linksaf naar de D13 richting Catus.

Na Gigouzac, St. Denis de Catus en Catus rechtdoor blijven rijden, hier wordt het de D5. Doorrijden tot Rostassac, aan het eind links, en dan rechtsaf, hier staan borden Prayssac.

Volg de borden Prayssac. Bij binnenkomst in Prayssac doorrijden tot de bloemenwinkel, daar rechts afslaan “Rue du 8 Mai”, aan het einde links afslaan en doorrijden tot Route du Theron nummer 43 aan uw linkerzijde.

Vanaf Amsterdam kunt u met de TGV naar Cahors en met de bus naar Prayssac.

Ook kunt u naar Toulouse vliegen en vanuit daar met de trein naar Cahors. Vanuit Cahors is het is het 50 minuten met de bus. In overleg kunnen wij een shuttle service voor u regelen.

Vanaf april 2008 kunt u voordelig met Transavia vanaf Rotterdam naar Bergerac vliegen en vandaar met een huurauto naar Prayssac rijden. Dit is ongeveer 90 minuten rijden.


Stuur ons een bericht:

Uw naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht